Načítání...
MENU

O SPOLEČNOSTI

Vítáme Vás v ERA Reality

ERA Real Estate, původně jako Electronic Realty Associates, byla založena roku 1971 v USA realitním makléřem Jimem Jacksonem, jehož vize spočívala ve využívání moderních technologií za účelem poskytování nejvyšší kvality služeb. V současnosti patří ERA Real Estate mezi globálně největší realitní franšízové společnosti, je zastoupena ve 39 zemích, kde provozuje více než 2 200 realitních kanceláří a Jim Jackson je obecně považován za zakladatele a inovátora novodobého systému fungování na realitním trhu.

Kdo jsme?

V České republice jsme pod značkou ERA Reality zahájili svoji činnost po získání master franšízové licence v roce 2013.
Stavíme na 50 letech zkušeností s obchodováním s nemovitostmi a strategicky budujeme silné postavení společnosti ERA Reality na trhu v České republice.
Inspirujeme se moderními trendy a jsme lídrem v oblasti vývoje komunikačních nástrojů, produktů a služeb, zaměřených na uspokojování potřeb zákazníků při obchodu s nemovitostmi.
Dbáme na vysokou odbornost, profesionalitu, etiku našich kanceláří a makléřů a vytváříme kvalitnější prostředí na českém realitním trhu.
Na nejvyšším stupni v žebříčku priorit naší společnosti je budování korektních dlouhodobých vztahů s našimi zákazníky, makléři a obchodními partnery.

Naše vize

V roce 2025 budou služby ERA Reality dostupné v každém okresním městě v ČR.

Definujeme nový STANDARD v ČR. Každý klient bude vědět, co má očekávat od svého realitního makléře.

Být součástí týmu ERA Reality znamená uznávat stejné hodnoty, které budu hájit.

Naše hodnoty

WIN-WIN
každé naše rozhodnutí je takové, aby obě strany zvítězily. Cílem je spokojenost obou stran.

VZTAHY
jsou pro nás nedílnou součástí obchodu. Budování dlouhodobých vztahů s našimi obchodními partnery, makléři a klienty jsou na nejvyšším stupni v žebříčku našich priorit.

ODPOVĚDNOST
jsme odpovědní za svá rozhodnutí. Pomáháme klientům správně se rozhodnout a vyhnout se rizikům, tím přenášíme odpovědnost na sebe. Ulehčujeme životy lidem ve svém okolí.

PODPORA
podporujeme se vzájemně, jsme jedna ERA – jeden TÝM! Táhneme za jeden provaz. V životě makléře i klienta nejsou vždy jen pozitivní chvíle, ale my vždy naše partnery a klienty podporujeme.

ODVAHA
dělat reality správně a myslet v první řadě na klienta je naše priorita. Být hrdý na svou práci, být odvážný v rozhodování a převzetí odpovědnosti za klienty, není nikdy jednoduché. Lidé v ERA tuto odvahu mají!

Pro akcionáře

OZNÁMENÍ O PŘIJETÍ USNESENÍ VH ZE DNE 25.5. 2022 (PDF)