Načítání...
MENU

ERA Premiéra

Zavolejte nám +420 774 909 252
Masarykova 975 Hluboká nad Vltavou
WWW / URL

Každá nemovitost měla, má a s námi bude mít svůj další příběh…

V listopadu 2022 se realitní kancelář přestěhovala z Panské ulice v Českých Budějovicích, kde jste ji mohli navštěvovat posledních 5 let. Novou adresou je Hluboká nad Vltavou, Masarykova 975, vedle KC Panorama.

Klientům nabízíme osobní a přátelský, přesto profesionální přístup. Jsme připraveni se postarat o vše, co souvisí s prodejem, pronájmem nebo koupí nemovitostí. Součástí našich služeb je i financování. Gepard Finance je zárukou profesionálních služeb v oblasti hypoték a úvěrů.

Krásné prezentace nemovitostí již přilákaly nejednoho klienta ke koupi a naše služby se snažíme neustále zdokonalovat. 18 let v oboru realit a hypoték je zárukou obchodních dovedností a znalostí.

V jedné kanceláři najdete franšízy dvou společností, které jsou prostředníkem pro dosažení toho nejlepšího obchodního výsledku. Důvěru, komunikaci s klienty a profesní znalosti stavíme na první místo při sjednání a realizaci zakázek.

Název kanceláře celosvětové realitní sítě evokuje nový začátek, přijďte si s námi popovídat o Vašich možnostech a přáních. Pokud existuje způsob, jak Vaše sny splnit, my ho pro vás najdeme.

ERA PREMIÉRA je partnerem, na kterého se můžete spolehnout.

Rozumíme nemovitostem, porozumíme i Vám.

Poučení spotřebitele
Informace o zpracování osobních údajů - Zájemce
Informace o zpracování osobních údajů - Klient

Makléři ERA Premiéra

Nemovitosti makléřů ERA Premiéra

Výběr realizovaných nemovitostí kanceláře ERA Premiéra